BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.424,52
HABER /  MAGAZİN

Dünya yıldızı Yalan Dünya'da

Ekranların yeni fenomeni 'Yalan Dünya'ya dünyaca ünlü yıldızı ağırlamaya hazırlanıyor

Abone ol

Türk televizyonlarında gösterilen son reklam filmindeki sahneleri çok erotik bulunduğu için mayosu uzatılarak sansürlenen Pamela Anderson ekranların yeni fenomeni 'Yalan Dünya'ya konuk olacak

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Gürse Birsel ile yapmış olduğu konuşmanın detaylarını anlattı.

Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi: "Birsel, bilginin doğru olduğunu, ama işin sürprizinin kaçmaması ve Kanal D'nin PR planını bozmamak adına Pamela Anderson'a 'Yalan Dünya'da nasıl bir rol yazdığını açıklamak istemedi, ancak şu kadarını söyledi: "Pamela Anderson dizide Pamela Anderson olarak oynayacak, gerisi sürpriz." Acaba nasıl bir sürpriz olacak bu? Örneğin; her kadına, ekmek–su ister gibi öpüşme, sevişme teklif eden 'Orçun'un rüyasını Pamela Anderson süsleyebilir. 'Orçun'un bir kadınla sevişme–öpüşme hayalini Pamela gerçeğe dönüştürebilir. Çapkın damat 'Selahattin'le aile baskısı yüzünden 'Nurhayat'tan kopamayan, gözü ve gönlü hep 'Deniz'de olan evin saf oğlanı 'Rıza'nın 'Orçun' gibi rüyalarında bile görme şansı yok Pamela'yı. Çünkü rüyasında bile görse dolanır eli, ayağı. Ancak kendini dünyanın en seksi erkeği sandığı için ne zaman bir 'dişi' görse ona "Sevgilim... Seksi buluyor musun sesimi? Tahrik ediyor mu seni?" diyerek kur yapan 'Çağatay' veya 'İzmir Çetesi'nin üyeleri 'Emir' ile 'Bora', "Vuavvv!" deyip seksi yıldızın peşine düşebilir. Bekleyip, göreceğiz."