BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

Dünya Uğur'u konuşuyor

Uğur Acar'ın başarılı yüz nakli operasyonu sonrası ilk görüntüleri ve yeni yüzüyle ilk tanışması dünya basınında da yankı uyandırdı.

Abone ol

İngiliz gazetesi Daily Mail olmak üzere birçok yayın da Acar'ın yüz nakline geniş yer ayrıldı.

Gazetelerin internet sitelerinde ise Acar için yüzlerce yorum yapıldı:

*Bazen ne kadar şanslı olduğumuzu unutuyoruz. Acar'a bana ne kadar şanslı olduğumu hatırlattığı için çok teşekkür ediyorum. (Lesley/Glasgow)

* Gerçekten çok şaşırdım. Yüz nakli geçiren diğer kişilerden çok daha iyi görünüyorsun... (Sling/Washington)

* Kendine güven dostum. Ameliyat izlerin geçtiğinde benden bile yakışıklı olacaksın... Ayrıca sakallı halin daha güzel. (Alan/India Wells)

* Çok cesursun. Umarım kısa sürede iyileşirsin. (Nicole/İngiltere) n İnanılmaz bir karakterin var. Geçmiş olsun. (Matt/Paris)

* Evlenmek istediğini söylüyorsun. Biraz daha genç olsaydım seninle evlenirdim.. Bence çok yakışıklısın. (Jane/New York)

* Harika olmuşsun adamım. Melekler seninle... (Dee/ABD)

* Çok dokunaklı. Umarım aradığın mutluluğu yeni yüzünle bulursun. (Meg/ABD)

* Sakallı halin daha yakışıklı. (Mira/Hampshire) n İnanılmaz bir hikaye. Ve sen bu hikayenin cesur başrol oyuncususun. (Zizi/İngiltere)

* İlk gülüşünü görmek isterdim. (Lorna/İngiltere)

* Çok tatlısın. Yeni görünüşün harika olmuş. Bence kalbin de çok güzel olmalı. (Obuma/Colorado)

* Doktorlar harika bir iş çıkarmış. (Rakesh/Hindistan)

* Mükemmel görünüyorsun. Hatta Ringo Starr'a taş çıkartırsın. (Tallulah/Hong Kong)

* Tek kelimeyle muhteşem. Seninleyim dostum. (Paul Davis/York) n Umarım evlenerek hayallerini gerçekleştirirsin. (Mia/Londra)

* Çok yakışıklısın. Sakallarını kesme ve saçlarını daha uzat. (Ann/Kanada)

'DAHA DA GÜZEL OLACAK'

Takvim'in haberine göre başta Uğur Acar'a yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, "Uğur'un hareketlenmesi, gülmesi, mimiklerinin oluşması onu çok daha mutlu edecektir" dedi.

Uğur'un yeni yüzüne olumlu tepki vermesinin kendisini ve ekibini çok sevindirdiğini söyleyen Prof. Dr. Özkan, şöyle konuştu: "Bu dönemde bile yeni yüzünü beğenmesi çok iyi. Şu anda üzerinde sadece bir örtü var. Daha 1 ay bile olmadı. 6'ıncı aydan sonra gülme, ağlama ve kızma gibi hareketlerin gelmesini bekliyoruz. O zaman çok daha güzel olacak."