BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

'F.Bahçeli olmayan biriyle evlenmem'

Son olarak Silivri'de görülen Fenerbahçe'nin 'en güzel amigosu' Göksun Çam herkesin dilinde... İşte karşınızda oyuncu Göksun Çam

Abone ol

screen-shot-2012-02-15-at-12.05.07-pm.png

Türkiye, dünden itibaren Silivri'de görülmeye başlanan "futbolda şike davasına" odaklandı.

Fenerbahçe taraftarları, dava kapsamında yargılanan Başkan Aziz Yıldırım'a destek vermek için Silivri'ye akın etti.

Sabahtan akşama kadar Silivri'de tezahürat yapan Fenerbahçe taraftarları arasında biri vardı ki; diğerlerinden ayrıldı.

Gazetelerin bugünkü birinci sayfalarında "dava fotoğrafı" olarak, onunkiler kullanıldı. Herkes "Kim bu güzel amigo?" diye birbirine sordu.

Aslında o, objektiflere hiç de yabancı olmayan biri... Adı Göksun Çam...

KAMPÜSİSTAN'DA TANINDI

Habertürk'ün haberine göre İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nün ardından İngiltere'de Royal Academy Of Dramatic Art'ta Shakespeare Dili ve Oyunculuğu Yükseklisans yapmış başarılı bir oyuncu. Televizyon dünyasına ise 2003'te henüz 19 yaşındayken Kampüsistan dizisiyle giriş yaptı. Dizinin "esas kızı" idi.

screen-shot-2012-02-15-at-12.04.55-pm.png

Dizinin sona ermesinden sonra göz önünden kayboldu. 2006 yılındaki Fenerbahçe-Malatyaspor maçına kadar. O karşılaşmada ağlayarak "Haluk Ulusoy istifa" diye bağırırken kameralara takıldı. Sonra da Fenerbahçe'nin 2006'da şampiyonluğu yitirdiği Denizlispor deplasmanında tribünde dua ederken görüldü.

FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN KLİBİNDE AĞLADI!

2009'da Hesaplaşma adlı dizide oynadıktan sonra, "hasta Beşiktaşlı" Feridun Düzağaç'ın "Mütemadiyen Ağlıyorum" şarkısının klibinde "ağlarken" dikkat çekti.

O klipten beri basında sadece Fenerbahçe ile ilgili konularda görülüyor.

Kah sadece kadınların ve çocukların girebildiği Şükrü Saracoğlu'ndaki Manisa maçında "amigoluk" yaparken... Kah Beşiktaş derbisi öncesinde Samandıra'da meşale yakıp futbolculara destek verirken... Kah Silivri'de "Aziz Yıldırım" diye bağırırken...

FENERLİ OLMAYAN BİRİYLE EVLENMEM

Kısacası dedesinden gelen Fenerbahçe sevgisi onun yaşam tarzı... Zaten yıllar önce verdiği röportajdaki sözleri her şeyi anlatıyor: "Fenerbahçeli olmayan biriyle evlenmem"