BIST 10.279
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,85
HABER /  EKONOMİ

Dünya lideri GroupM Search Türkiye'de

2010 yılı başında Türkiye'de de faaliyetlerine başlayan GroupM Search, 15 yıllık Arama Motoru Pazarlaması tecrübesini Türk reklamverenlerin hizmetine sunuyor

Abone ol

2010 yılı başında Türkiye'de de faaliyetlerine başlayan GroupM Search, 15 yıllık Arama Motoru Pazarlaması tecrübesini Türk reklamverenlerin hizmetine sunuyor.

1995 yılında kurulan Dünyanın ilk SEM ajansı olan Outrider'ı 2002 yılında bünyesine katan GroupM Search; Global olarak ofislerinde toplam 510 Search Uzmanı, SEM ve SEO alanında görev yapmaktadır. GroupM Search tüm arama motorlarının SEM konseylerinde ve SEMPO'da aktif üyedir. SES, Search Insider Summit, IAB, iMedia, ad:tech, SMX gibi dünya'nın en önemli SEM zirvelerinde de aktif olarak rol alıyor.

GroupM Search Türkiye operasyonunun liderliğini üstlenen Yelda Erçiro'nun belirttiğine göre "GroupM Search Türkiye ofimizde toplam 14 kişi çalışmakta. Organizasyon; İleri seviye SEM Stratejileri, Optimizasyon ve SearchLabs olarak 3 ana bölümden oluşmaktadır. Ekip hem sektörel, hem de teknolojik anlamda yetkinliklere sahip olmakla birlikte, zamanın en iyi e-ticaret markalarının oluşumunda proje liderliği yapmış çalışanlara sahip."

GroupM Search Türkiye Arama Motoru Pazarlaması'nda teknolojik alt yapı olarak SEM konusunda Dünya'nın en büyük markaları olan Catalyst Online, 7/24 Real Media, Quisma ve Outrider gibi firmalar ile iş ortaklıkları bulunuyor. GroupM Search Türkiye ajans markalarını SEM projelerinin her alanında bu lider firmaların araç ve hizmetlerini kullanarak destekliyor ve pazarlama kampanyalarını yönetiyor.

GroupM Search Türkiye, geleneksel Arama Motoru Pazarlaması hizmetlerinin yanısıra, ileri seviye SEM stratejilerine yönelik aşağıdaki hizmetleri de markalarına sunuyor.

Digital Asset Optimizasyonu (DAO)

Conversion Rate Optimizasyonu (CRO)

Google SEO roadblock

Sat

İş Süreci Optimizasyonu

Marka & İtibar Yönetimi

Paid Search ve Multivariate Testleri

Paid Search ve geli

Social Media Marketing

Mobil Paid Search

Yerel Paid Search

Video Paid Search

GroupM Türkiye CEO'su Demet

Gelişmekte olan teknolojiler

İkiler'in belirttiğine göre; "GroupM Search Türkiye, global gücü ile trendleri yakından ve sektörün önünden takip ediyor. Yerel ve Global ölçekte lider olan müşterilerine benzeri olmayan uzmanlık, bilgi, yenilikçi SEM stratejileri ve derinlemesine analizler sunarak, markalarını sürekli olarak ileri taşıyor ve rekabetsel avantajlar sunuyor".

GROUPM HAKKINDA

Dünyanın en büyük tam hizmet medya yatırım yönetimi operasyonu olan GroupM, WPP Group tarafından bu alanda hizmet veren şirketlerinin yönetimi için kurulmuştur. GroupM'in ana hedefi; çatısı altında yer alan Maxus, MEC, MediaCom ve Mindshare ajanslarına ve bu ajansların müşterilerine ticari konularda, içerik üretiminde, dijital iletişimde, yeni iş fırsatları yaratılmasında, özel araçların geliştirilmesinde ve satın alma süreçlerinde destek olmaktır.