BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Dumanlı'dan Büyüka'ya destek

"Futbolda yükselen şiddete son" başlıklı bir kampanyanın öncüsü olan Şansal Büyüka'ya bir destek de Dumanlı'dan geldi. Dumanlı, Büyüka'yı gönülden kutladı.

Abone ol "Şansal Büyüka’ya destek vermek lazım" diye yazan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, bu çağrıyı çok anlamlı buldu ve şunları söyledi:

- Geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşandı ve Şansal Büyüka, spor medyasının yöneticilerini olağanüstü toplantıya davet etti. Konu, futbolda yükselen şiddet eylemleriydi. Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne buradan defalarca çağrı yapıldı; ancak nasip Show TV’nin spor yöneticisineymiş. Futbol camiasının ‘Şansal Abi’si, çok doğru bir hamle yaparak meslektaşlarıyla tribünleri tahrik edici, şiddeti körükleyici yayın yapmamak için alınabilecek önlemleri görüştü. Şiddetin önlenmesi için Futbol Federasyonu’ndan emniyete, valilikten gazetecilere kadar geniş bir alanda büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Büyüka’yı tebrik ediyor, bu iyi niyetli yaklaşımın sonuç almasını umuyorum. Ancak belirtmeden edemeyeceğim: Eminim Büyüka, uyarılarına Maraton programını birlikte sunduğu Erman Toroğlu’ndan başlamıştır; çünkü en ağır tahrik çoğu zaman ‘Şansal Abi’nin partnerinden geliyor...

Yazı: Ekrem Dumanlı
Kaynak: