BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,74
ALTIN 2.394,05
HABER /  GÜNCEL

Sen neymişsin be Sevtap!

"Şişede durduğu gibi durmuyor" sözünü doğrulayan gazeteci (!) Arzu Sevtap Dural, zil zurna sarhoş bir kafayla direksiyon sallamıştı. Dural, kaza yapınca bakın neler yaptı..

Abone ol

İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz, eşi Profesör Erkan Topuz ile birlikte bir yemekten dönerken arkasından bir otonun şiddetli çarpması sonucu adeta sarsılır. Topuz Ailesi'nin bu davetsiz misafiri(!) bir kadındır.

Topuzlar apar-topar otomobilden iner ve 'davetsiz misafir'e geçmiş olsun demek ister. Ancak karşılaşılan manzara can sıkıcıdır. Arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Arzu Sevtap Dural esip yağar;  erkeklerin bile ağzına almaktan kaçınacağı küfürleri savurur. Tartışmadaki hareketlilik polisin dikkatini çeker ve olay yerine gelir.  Polis anlam veremediği bu tartışma karşısında Arzu Sevtap Dural'a 'alkol muayenesi' yapar. Muayeneden çıkan sonuç karşısında Gülseren Topuz ve eşi parmaklarını ısırmasına engel olamaz: Dural'ın tam 120 promil, yani izin verilenin iki misli alkollü olduğu saptanır.

Muayeneden sonra taraflar Arnavutköy Polis Karakolu'na davet edilir. Ancak kahramanımız Arzu Sevtap Dural, burada da hırçın tavırlarını sürdürür. Karakolda görevli bir komiser yardımcısı ile bir polis memurunun düzenlediği tutanakla durum tespit edilir.

DURAL'IN MEDYA TURU

Bir başka otomobile arkadan çarpan ve "normalinin iki katı alkollü olduğu tespit edilen" Arzu Sevtap Dural, medya turuna  başlar: "Milletvekilinin kendisine karşı haksızlık yaptığını, asıl suçlunun milletvekili olduğunu" anlatır.

Bir zamanlar gazeteci olan Dural’ın medyadaki dostları tek taraflı dinledikleri bu olayı sayfalarına taşır. Mağdure (!) Dural bununla da yetinmez televizyon programlarına çıkıp, milletvekili Gülseren Topuz’u suçlar.