BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.497,98
HABER /  GÜNCEL

Düğünü kana buladılar: 1 ölü, 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir düğün salonu önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Genç çiftin hayatlarını birleştirdik...

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir düğün salonu önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Genç çiftin hayatlarını birleştirdikleri günü zehir eden olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, düğüne giden 31 yaşındaki H.K. ile 26 yaşındaki M.T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Vatandaşların araya girmesi ile tartışma büyümeden son buldu. Düğün salonundan ayrılan H.K. bir süre sonra yanına aldığı arkadaşları R.T. ve S.G. ile düğün salonuna geri döndü. İkili arasında tekrar başlayan tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada M.T. göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kavgaya karışan V.Ç., Ö.K., R.T, H.K. ve R.T. ile S.G.’de çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Durumu ağır olan M.T. olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, S.G. ile Ö.K. ise özel bir otomobille hastaneye götürüldü. H.K., R.T. ve V.Ç. ise İnegöl’de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındılar. Durumu ağır olan M.K. hemen ameliyata alınırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 5 yaralıdan H.K. ise hayati tehlike kaydıyla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kavgada kullanılan bıçak olay yerinde ele geçirilirken, olay sonrası yaralıların yakınları hastaneye akın etti. Emniyet ekipleri ise hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili görgü tanıkları ve kamera kayıtlarından tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.
(İHA)