BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

Düğün yerine ölüme gittiler

Adana'da düğün konvoyundaki bir minibüs, sürücüsünün kalp krizi geçirmesi sonucu kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandı

Abone ol

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan bir minibüsün uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı, 5 kişi ise kayboldu.

Sabah saatlerinde, Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli Köyü'nden, Kozan ilçesine bağlı Akdam Köyü'ndeki düğüne gidenlerini taşıyan minibüs, Aynalı Çeşme mevkisine geldiğinde sürücü Musa Karlıkçı direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 50 metrelik uçurumdan Göksu Irmağına düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Suya kapılan 5 kişinin ise kaybolduğu bildirildi.
Kaybolanları arama kurtarma çalışması için bölgeye Sivil Savunma ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

SÜRÜCÜNÜN DURUMU AĞIR

Bu arada, kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Musa Karlıkçı ile Şeray, Burcu, Fatma, Mehmet, Derya, Ahmet, Fatma, Mehmet, Emine Gökbük ve İbrahim Gedikoğlu ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan sürücü Musa Karlıkçı Adana'ya sevk edildi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili de hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Sevgili, kazanın, Himmetli Köyü'nden Akdam köyündeki düğüne gidenleri taşıyan minibüsün ırmağa düşmesi sonucu 4 kişinin öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını, kayıpların da bulunması için bölgeye kurtarma ekiplerinin gönderildiğini söyledi.