BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.478,74
HABER /  GÜNCEL

Düğün fotoğraflarını göremeden şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen jandarma astsubay Göktan Özüpek'in ailesinden düğün fotoğraflarını istediği ortaya çıktı.

Abone ol

Kısa bir süre önce dünya evine giren Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen jandarma astsubay Göktan Özüpek düğün fotoğraflarını ailesinden kargoyla yollamalarını istediği günün ertesi şehit düştü.

Anne Sevim Özüpek, "Oğlum düğününde eşiyle çekildiği fotoğrafları şehit olmadan bir gün önce fotoğrafçıdan alarak, kargoya vermek için hazırladım ama onun cenazesi aldım." dedi.

13 yıl önce trafik kazasında kaybettiği astsubay emeklisi babasının yolundan giderek askerlik mesleğini seçen Göktan astsubay (23) annesine gönlünün aktığı Merve'yi istetti. Söz, nişan merasimleri derken Merve ve Göktan çifti geçen ay Kırklareli'ndeki mütevazi bir düğünle dünya evine girdi. Bir fotoğraf stüdyosunda çektirdikleri fotoğraflları bastıramadan Göktan astsubay birliğine gitti.

Kısa bir süre önce dünya evine giren Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen Kırklarelili jandarma astsubay Göktan Özüpek hiç görmediği düğün fotoğraflarını ailesinden kargoyla yollamalarını istediği günün ertesi şehit düştü.