BIST 10.895
DOLAR 32,21
EURO 34,96
ALTIN 2.508,41
HABER /  GÜNCEL

Drogba Türk takımı için köprüleri attı

Chelsea’nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba hakkında transfer söylentileri bitmek bilmiyor.

Abone ol

Chelsea’nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba’nın, Galatasaray’a transfer olacağı iddiaları, İngiliz medyasında yer bulmaya devam ediyor. İngiliz basını, Torres'in gelmesiyle Fulham maçında yedek bekleyen Drogba'nın, G.Saray'a gitmek için Ancelotti'yle kapıştığını iddia etti

Drogba'nın yedek kaldığı Fulham maçında, sorun çıkarması Chelsea'nin teknik direktörü Ancelotti'yi çileden çıkardı. İngiliz basınına, 'Drogba'nın geleceği Chelsea'de' diye açıklama yapıp, aynı zamanda, 'Eğer yedek kalmak onu mutlu etmiyorsa, o da fit olmaya çalışsın' ifadesini kullanan İtalyan teknik adamın soyunma odasında Drogba ile tartıştığı ortaya çıktı. Liverpool'dan Fernando Torres'in transferinden sonra büyük sıkıntı yaşadığı iddia edilen Fildişili golcünün, Ancelotti'ye 'Ben yokmuşum gibi davran' diye bağırdığı, tecrübeli çalıştırıcının ise 'Yolunu çizmiş gibi davranıyorsun' cevabını verdiği, İngiltere'nin ünlü spor portalı Metro.co.uk tarafından iddia edildi.

G.SARAY ELİNİ GÜÇLENDİRDİ
Metro, Drogba'nın G.Saray sayesinde elinin güçlendiğini bu nedenle Ancelotti'ye isyan ettiğini yazdı. Haberin başlığında ise, 'Torres'in gelmesiyle gözden düşen Drogba, G.Saray için Chelsea'den ayrılıyor' sözleri yer aldı.

SÖZLEŞMESİ 2012'DE BİTİYOR
Bu sezon Chelsea'yle 31 maça çıkan Didier Drogba, 10 gol atarken 13 de asist yapma başarısı gösterdi.