BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.506,73
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'dan haddini bil cevabı

Volkan Babacan'ın, F.Bahçe'den yediği goller için, 'Muazzam' diyen Şener'e Kayserispor cevap verdi.

Abone ol

Kayserispor yönetimi, kaleci Volkan Babacan hakkındaki sözleri nedeniyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e tepki gösterdi.

Açıklamada, 'Sayın Şener'in açıklamaları dilini ve duygularını kontrolde güçlük çeken, kendisini konuşmaya zorunlu zanneden bir başkanın gafıdır. Spor aklından ve etiğinden yoksun bu davranış biçimini kulüplerinin menfaatlerini koruyan sahte bir lider edasıyla süslemek, çocukların masal kahramanlarının yerine geçmesi gibi bir şeydir. Federasyonu göreve çağırıyoruz' denildi.

HADDİNİZE DÜŞMEZ

Trabzonspor kulübü de resmi siteden cevap verdi: 'Başkanımızın kurumsal bir suçlamaya yönelmeden bireysel anlamda ironiyle desteklenen temennisini farklı boyutlarda algılayarak, hakarete varan cümlelerle eleştirmek aslında bilinç altında var olan endişelerin dışa vurumudur. Müsabakayı izleyen taraflı tarafsız milyonlarca kişinin gözleriyle tanık olduğu ve değerlendirdiği bir vakanın üzerine yapılan yorumlardan korkulmaması gerekmektedir. Trabzonspor Kulübü Başkanı'nın etik yaklaşımını eleştirmek kimsenin üzerine vazife olmadığı gibi, spor aklını sorgulamak, liderliğini tartışmaya açmak birilerinin haddine değildir.'