BIST 10.843
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.437,52
HABER /  SPOR

Drogba son kararını verdi

Chelsea'nin golcü yıldızı Didier Drogba, transferiyle ilgili son kararını verdi...

Abone ol

Drogba sonunda kararını verdi ve takımında kalacağını açıkladı...Daha önce kariyerinde önemli bir karar aşamasında olduğunu ve tatilinden dönünce Chelsea'de kalıp kalmama kararını açıklayacağını belirten Didier Drogba News of the World'e konuştu.

"Maceralara atılmak istemiyorum. Chelsea benim kaderim ve yeni sezonda  Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu istiyorum. Premier League'i her sene kazanmak mümkün değil, bizim de geçen sezon yaşadığımız budur. Biz takım olarak Mourinho'nun ayrılacağını asla düşünmedik. O ve Abramovich arasında bir sorun yok. Yeni sezonda ülkede görünüm değişecek ve şampiyonun rengi mavi olacak."

MİLAN İLE GÖRÜŞMEDİM

Aktif futbola nokta koymadan önce İtalya ve İspanya'da da oynamak istediğini belirten Drogba takımında kalacağını ve 2007/08 Sezonu'nda hem Premier League hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için savaşacağını dile getirdi.

Milan'la görüştüğü haberlerine de değinen Drogba "Milan Avrupa'da şampiyonluğa ulaşmış harika bir takım. Benim de Avrupa şampiyonluğu takıntım olduğu için bu tarz haberler çıktı. Ben de bu tür haberleri herkes gibi gazetelerden okudum. Milan'la görüşmedim" dedi.