BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Lincoln Hakana söz verdi

Lincoln ile Hakan arasından su sızmıyor. İşte Brezilya'nın krala verdiği söz

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren G.Saray’da Kalli rüzgarı eserken, bu esintiden en çok faydalanan Hakan Şükür oldu.

Tecrübeli golcü yapılan kondisyon, koşu ve test çalışmalarında grubunun hep ön tarafında çalışmayı tamamlıyor. Hem teknik patronu hem de takımın yeni 10 numarası Lincoln ile çok iyi anlaşıyor.

Takımın yeni beyni, Brezilya’daki bir radyo programına hem Türkiye hem de Galatasaray’a övgüler yağdırdı. Hakan Şükür’ü de unutmayan yıldız futbolcu, "Özellikle kaptanımız Hakan Şükür’ü zaten Avrupa’da bile tanımayan yok. Onunla birlikte oynamak daha büyük zevk olacak.

HAKAN'I KRAL YAPACAĞIM

Lincoln, "ona attıracağım gollerle inanıyorum gol kralı da olacaktır" dedi. Lincoln sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı Avrupa kulüplerinden de teklif aldım ama Galatasaray’ı tercih ettiğim için çok mutluyum. Futbol sevgisi Brezilya’dan farksız. İnanılmaz bir ilgi var.

Rekor kıracaksın
Lincoln gibi Kalli’nin de takım içindeki gözdesi Kral. Alman çalıştırıcı, sık sık bir araya geldiği Hakan’a, "Bana ilk teklif yapıldığında seni sordum. Takımda kalıp kalmayacağını öğrendim. Bu sezon sana çok iş düşecek. Arkadaşlarınla aramda köprü vazifesi yapacaksın. Buraya gelirken çok eleştiri aldım ve almaya da devam edeceğim. Bunları beraber atlatacağız. Sen kırılmadık rekor, takım da almadık kupa bırakmayacak" dedi.

Lig TV