BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.435,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

DP Samsat Teşkilatı istifa etti

Demokrat Parti'li (DP) Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve ilçe teşkilatı partilerinden istifa etti.

Abone ol

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın makam odasında toplanan ilçe başkanı, 7 belediye meclis üyesi ve 3 muhtar toplu olarak istifa ettiklerini açıkladılar. Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile birlikte DP İlçe Başkanı Recep Ertan, Belediye Meclis üyeleri Şükrü Akın, Yusuf Ertürk, Ramazan Aslan, Ömer Yakaryılmaz, Hasan Küçükaslan, Mustafa Akın ve Muzaffer Kayhan ile Baraj Mahallesi Muhtarı Mahmut Türkmen, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Osman Güleşen ve Kale Mahallesi Muhtarı Nazım Ata istifa ettiklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Yusuf Fırat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, partilerinin kendilerine yeterince sahip çıkmadığını ve gördükleri lüzum üzerine istifa ettiklerini söyledi.

DP İlçe Başkanı Recep Ertan ise, son seçimlerde yaptıkları ekip çalışması ile yüzde 73 oy aldıklarını fakat partilerinden bekledikleri desteği bulamadıkları için istifa kararı aldıklarını dile getirdi.

İstifa eden partililer şuan için herhangi bir partiye geçmeyi düşünmediklerini ve ileride bunun çalışmasının yapılabileceğini ifade ettiler.