BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Domenech aleynine lobi

Fransız milli takımı elendi fatura kesilecek birisi aranıyor. Eski yıldızlar arkadaşlarını başa geçirmek için lobi yapıyor.

Abone ol

Fransa'da yayımlanan Le Figaro gazetesi, milli futbol takımının eski yıldızlarının, kaptanları Deschamps'ı milli takımın başına teknik direktör olarak getirilebilmek için yoğun lobi yaptıkları yazdı.

Gazete, Lizarazu, Dugary, Petit, Lama gibi oyuncuların milli takımın teknik direktörü Raymond Domenech'i sert eleştirilerle yerden yere vurduğunu belirterek, 1998 yılında Dünya Kupası'nı birlikte kazandıkları eski kaptanları Deschamp'ı takımın başına getirmek istedikleri yorumunu yaptı.

Gazete, bu eski milli futbol takımı yıldızlarının, takımın başına geçmesi muhtemel diğer adayların engellenmesi için de yoğun çaba gösterdiklerini bildirdi.

Gazete, özellikle Jean Tigana ve Gerard Houlllier gibi teknik direktör adaylarının, bu yıldız futbolcuların engellemesiyle karşılaştığını hatırlattı.

Fransa Futbol Federasyonu, 3 Temmuz'da yapacağı toplantıda, yola Domenech ile devam edilip edilmeyeceğine karar verecek.