BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  SEÇİM

Dombra için şarkının sahibi dava açıyor!

"Dombra" şarkısının sahibi Arslanbek Sultanbekov AK Parti benim şarkımı çaldı beni de hırsız duruma düşürdü dedi dava açacağını söyledi.

Abone ol

AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanmak için izinsiz olarak Uğur Işılak tarafından seslendirilen "Dombra" şarkısının sahibi Arslanbek Sultanbekov Samanyolu Haber'e konuştu.

Şarkısının izinsiz alındığını açıklayan Arslanbek Sultanbekov, Samanyolu Haber Televizyonu'na konuyla ilişkin olarak açıklama yaptı. Arslanbek Sultanbekov şarkının izinsiz olarak kullanılmasına ve siyasi malzeme yapılmasına çok sert tepki gösterdi. Bu arada Uğur Işılak yayın davet davetini kabul etmediği için televizyonda sadece Arslanbek Sultanbekov konuşmasına yer verildi.



"BENİ HIRSIZ YERİNE KOYDULAR"


"Dombra'nın sözleri de müzikleri de bana aittir" diyen Arslanbek Sultanbekov, "Uğur Işılak beni hırsız yerine koydu. şarkımın siyasi malzeme yapılmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.


dombira-şarkisinin-sahi̇bi̇.jpgAK PARTİ'YE DOMBIRA ŞOKU ŞARKININ SAHİBİ DAVA AÇIYOR Şoke eden açıklama

ŞARKIMI SİYASETE ALET ETTİRMEM, DAVA AÇACAĞIM"


Sultanbekov şöyle konuştu: "Türkiye halkı beni tanıyor. buna rağmen bana sorulmaması beni üzdü iki gündür uyuyamıyorum. Şarkımın siyasi malzeme olmasına izin vermedim vermeyeceğim. Kullanırsalar dava açacağım. İsterse kendisi Kazakistan'a gelsin ben ayağına gitmeyeceğim. Bu şarkıyı para için yazmadım, ben şarkımı satacak bir insan değilim. Türk halkı önünde beni küçük düşürdü. Şarkının siyasi olarak kullanılmasına üzülüyorum. Türkiye'de bunu korumak lazım. Uğur Işılak bunu çok iyi biliyor. Ama şarkı sanki ilk kez duyulmuş gibi alınıyor. Benim amacım Dombra'yı dünyaya duyurmak"

 
DOMBIRA AK PARTİ SEÇİM ŞARKISI TIKLA İZLE
DOMBIRA ORJİNAL HALİ TIKLA İZLE