BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  MEDYA

Dolunay hayranları şoke olacak Star Tv ipini çekti final fragmanı

Dolunay 24.bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Dolunay 24.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama Dolunay'dan şoke eden bir haber geldi. Dizinin hayranları Dolunay'ın bu kararı sonrası adeta şoke oldu.

Abone ol

Yayın hayatına salı günleri başlayan daha sonra pazar gününe çekilen Dolunay'dan haber var. Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'dan gelen haber hayranları adeta şoke etti. Peki Dolunay'dan gelen o haber ne?

Yapımcılığını Yeşilçam'ın efsane ismi Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın üstlendiği Dolunay, yılbaşı gecesi, yani 31 Aralık'ta ekran yolculuğunu sonlandıracak. İlk olarak Salı günleri yayınlanan ancak yeni sezonun başlaması ardından pazar günlerine çekilen Doluna, yüksek reytingleriyle dikkat çekmişti. Son dönemin iki popüler isimlerinden Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini üstlendiği "Dolunay"ın güçlü kadrosunda Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey de rol alıyordu. "Dolunay"ın yılbaşı akşamı ekrana gelecek 26. bölümünde çok özel sürprizlerin de olacağı öğrenildi.

DOLUNAY NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? Bu hafta 24.bölümüyle ekrana gelecek olan Dolunay yılbaşı günü yani 31 Aralık'ta final yapacak. 26 son bölümüyle ekrana gelecek olan Dolunay'ın finali ise sürprizlerle dolu olacak.