BIST 9.554
DOLAR 32,49
EURO 34,57
ALTIN 2.479,88
HABER /  MEDYA

Dolunay 25.yeni bölüm fragmanı finalle ilgili bomba iddia

Dolunay 25.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 24 Aralık 2017 Pazar günü ekrana gelecek olan Dolunay 25.bölümde neler olacak? Dolunay 25.yeni bolum fragmanina gelin yakından bakalım.

Abone ol

Star tv'de önce salı günleri başlayan daha sonra pazar günleri yayın hayatına devam eden Dolunay 31 Aralık'ta final yapacak. Herkes merakla final öncesi yayınlanacak olan son bölümde neler olacağını merak ediyor. Gelin hep birlikte Dolunay 25.bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Ferit ve Nazlı'nın ayrılıp ayrılmayacağını merak eden izleyiciler heyecanla bölümü takip etti. Final yapacağı açıklandıktan sonra izleyici kaybetse de güçlü rakiplerle mücadele eden Dolunay 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Dolunay 25.bölüm fragmanına bakalım.

DOLUNAY 25.BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY NEDEN FİNAL YAPIYOR? Dolunay'ın düşük reytingler nedeniyle final kararı aldığı, Türkan Şoray'ın da kızını 'bir an önce bitir, zarar edeceksin' diyerek uyardığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Yağmur Ünal, konuya açıklık getirdi: "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Çok başarılı bir iş oldu. Yaz dizisiydi, uzadı. Dizi şimdiden 3 ülkeye satıldı. Profesyonel bir şirket var. Maddi olarak annemle hiçbir bağlantısı yok. Annemin her zaman fikirlerini alırım ama hepsi o kadar."