BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.322,95
HABER /  MEDYA

Savaşçı 25.yeni bölüm fragmanı aksiyon hiç durmuyor

Savaşçı 25.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 17 Aralık 2017 Pazar günü ekrana gelecek olan Savaşçı 25.yeni bölümde neler olacak? Savaşçı 25.yeni bolum fragmani internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin pazar günleri ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Pazar günleri ilgiyle takip edilen ve oldukça beğenilen dizi Savaşçı'nın 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Savaşçı 25.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz olarak takip edilen dizi Savaşçı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Savaşçı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda geldi. Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirdi. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını aradı. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirdi. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirdi. Aynı zamanda söz merasiminin olması da geceye damga vurdu. Savaşçı 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 25.YENİ BÖLÜM FRAGMANI