BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33
HABER /  MEDYA

Dolunay 20.yeni bölüm bomba isim diziye katıldı Nazlı delirecek

Dolunay 20.yeni bölüm izle fragmanı yayınlandı. 19 Kasım 2017 Pazar günü ekrana gelecek olan Dolunay 20.yeni bölümde diziye bomba isim katıldı. Dolunay 20.yeni bölüm izleyenler adeta şoke oldu.

Abone ol

Star Tv'nin pazar günleri ilgiyle izlenen önce final yapacağı konuşulan fakat yayın hayatına devam eden dizisi Dolunay pazar günü 20.yeni bölümüyle ekranda. Diziye katılan yeni oyuncusu ise Nazlı'yı sinir krizine sokuyor.

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 20.yeni bölümde nefesler tutulacak. Nazlı Ferit için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaya karar verdi. Fakat Ferit bunu anlar ve Nazlı durumu söyler. Fakat yeni bölümde şoke eden bir gelişme daha yaşanır. Çünkü Ferit'in eski sevgilisi bir anda doğum günü partisine gelir. Nazlı ise bu durumda kıskançlık krizine girer.

DOLUNAY REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Salı günü yayın hayatına başlayan fakat daha sonra pazar gününe geçen Dolunay reytinglerde geçtiğimiz haftalara göre düşüş yapıyor. Fakat Dolunay'ın tam aksine sosyal medyada oldukça yoğun bir kitlesi var. Bakalım kanal ve yapımcı Dolunay'ın geleceği hakkında ne karar verecek.