BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  MEDYA

Dolunay 16.bölüm fragmanı dizi final mi yapacak?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Doluna 16.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dolunay'ı izleyenler merakla yeni bölüm fragmanını beklerken sosyal medyada dizinin final yapacağı iddiası var. Dolunay 16.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümde Nazlı buzhaneye kapatıldı. Herkes merakla 16.bölüm fragmanını bekliyor.

Salı günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Dolunay final mi yapacak sorusu sosyal medyada konuşuluyor. 16.yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması üzerine hayranları tarafından dizi final mi yapacak sorusu doğdu.

DOLUNAY FİNAL Mİ YAPACAK?

Star Tv'de yaz aylarında ortaya atılan iddiaya göre Dolunay ya da Ateşböceği final yapacaktı. Fakat Ateşböceği'nin final yapacağının açıklanmasının ardından Dolunay'ın yakın zamanda final yapması beklenmiyor. 

DOLUNAY SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Nazlı ile Ferit evlilik kararı aldı. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin oldu. Fakat yayınlanan son final sahnesinde Nazlı, Demet tarafından buzhaneye kapatıldı.