BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  MEDYA

Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı Ayperi ve Kaan yatakta yan yana

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Ver Elini Aşk 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayperi ve Kaan'ın zorunlu aşktan birlikte olmasını konu anlatan dizide bu akşam yeni bölümde neler olacak? Ver Elini Aşk 6.bölüm fragmanı tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Ver Elini aşk nefesleri kesecek bir bölümle daha izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ali İl ve Sevda Erginci gibi isimlerin rol aldığı Ver Elini Aşk 6. yeni bölümde olanlar oluyor. Kaan ile Ayperi boşanmanın eşiğinde! Kaan boşanmamak için inat ederken Ayperi ayrılmakta kararlı. İşte Ver Elini Aşk 6. yeni bölüm fragmanı...

Sue’nun ilk defa “baba” demesiyle dünyalar Kaan’ın olur. Hayatının en mutlu anını yaşayan baba-kızın mutluluğu, Kaan’ın bulutların üzerinden inip gerçeğe dönmesiyle yarım kalır. Çünkü, ortada Kaan’a kurulmuş büyük bir tuzak vardır ve Kaan, şirketin hesabından kendi hesabına 500 bin dolar geçirmediğini kanıtlamak zorundadır. Zamanla yarışan Kaan’ın yardımına Lalin, Mesut ve Oğuz yetişir.

Dörtlü bu işi çözmeye çalışırken, Ayperi’nin ise daha büyük derdi vardır. Kaan’la imam nikahıyla evlenen Ayperi, Kaan’ın onu boşamasını ister. Ayperi’nin bu isteği, başı belada olan Kaan’ı çıldırtır ve iş inada biner. Ayperi Sue bebeğe diş buğdayı yapmak için kolları sıvar…Bu sırada Emin Ağa’nın kapısına dayanan beklenmedik misafirler herkes için büyük bir sürpriz olur.