BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05
HABER /  MEDYA

Dolunay 13.yeni bölüm fragmanı Ferit Nazlı'yı affedebilecek mi?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Herkesin merak ettiği Nazlı'nın sırrını öğrenen Ferit'in ne yapacağı? Dolunay 13.bölüm bu akşam neler yaşanacak? Gelin hep beraber Dolunay 13.bölüm fragmanı izleyelim.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Dolunay 13.bölüm fragmanında neler yaşanacak? Nazlı'nın sırrını öğrenen Ferit ne yapacak? Dolunay 13.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Dolunay 12.bölümde bomba bir sahneyle haftaya kalmıştı. Nazlı, Asuman ile ilgili bütün sırrını söylemek için Ferit'in yanına gitti. Fakat Ferit'e gelen bir kutu ortalığını karıştırır ve Nazlı'nın 12 bölüm boyunca sakladığı sırrı ortaya çıkar.

Herkesin merak ettiği ise Dolunay 13.bölümde neler olacağı. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Dolunay 13.bölüm birinci ve ikinci fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit'in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı'nın tepkisini çekmeden Ferit'le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan'dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.