BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Doktora sopalı saldırı

Doktor, kar maskeli kişilerin sopalı saldırısına uğrayıp dövüldü.

Abone ol

Antalya Tabip Odası, Alanya ilçesinde bir doktorun, kar maskeli kişilerin sopalı saldırısına uğrayıp dövülmesine tepki gösterdi.
    
Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, geçen günlerde, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Sağlık Ocağı'nda görevli Doktor Mevlüt Sönmez'in, evinin önünde kar maskeli 3 kişinin saldırısına uğradığı hatırlatılarak, başından yaralanan ve Alanya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan meslektaşlarının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:
    
''Ne yazık ki başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanları, ülkemizde şiddete maruz kalmaya devam etmektedir. Uygulanan yanlış sağlık politikalarının sorumlusu olarak sağlıkçılar hedefe konulmaya çalışılmakta ve kamuoyuna adeta potansiyel suçlu gibi gösterilmekteler. Oysa sağlık alanındaki haksızlıkların kaynağı, hükümetin uyguladıkları yanlış sağlık politikalarıdır. En başta, iyileşmeleri için çaba harcadığımız kıymetli hastalarımız olmak üzere tüm halkımızı bizlere destek olmaya çağırıyor, saldırıları kınıyoruz.''
    
Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesi Sağlık Ocağı'nda görevli Doktor Mevlüt Sönmez üç gün önce Obagöl mevkinde evinin önündeki kar maskeli 3 kişinin sopalı saldırısına uğramış ve yaralanmıştı.