BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

100 YTLye BMW

Yılbaşı kampanyaları baştan çıkarıyor. Araba veren de var, yılbaşı bileti veren de...

Abone ol

Yeniyıl için hazırlanan cazip kampanyalar başdöndürüyor. Kimi araba veriyor, kimi milli piyango bileti... 

Ankara'daki Cepa Alışveriş merkezinin vaadi 3 adet Peugeot marka araba...  407, 207 Dynamic ve 207 Trendy modelleri müşteriyi cezbediyor...  Bunun için tek şart alış veriş merkezinde 50 YTL'lik alışveriş yapması gerekiyor. Sonrası ise şansınıza kalmış. Çünkü arabalar alışveriş yapanlar arasında çekilişle dağıtılacak.

100 YTL'ye Z4

Oran'da yeni açılan ve Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin vaadi ise rüyaları süslüyor. Alışveriş merkezi her 100 YTL'lik alışveriş karşılığında müşterisine çekiliş bileti veriyor. Hediye ise BMW Z4...

AUİDİ meraklılarına

''Yeni yılda, yine bir yıldız'' sloganıyla da Armada alışveriş merkezi, her 50 YTL'Lik alışveriş karşılığında verdiği şans kuponları ile müşterilerine Audi A6 kazanma fırsatı sunuyor. 

MAĞAZALAR BİLET DAĞITIYOR

Büyük alışveriş merkezleri tüketicilere, hayallerindeki otomobilleri kazanma şansı sunarak satışlarını artırmaya çalışırken, bazı marketler ve benzin istasyonları da talih kuşu dağıtıyor.

Carrefoursa, yapılan her 75 YTL'lik alışverişe 3 adet çeyrek Milli Piyango bileti verirken, Çağdaş marketler zincir ise her 50
YTL'lik alışveriş karşılığında Milli Piyango bileti veriyor.

Talih kuşunu promosyon olarak kullanan firmalardan bir diğeri ise Teknosa. Teknosa, tek seferde 50 YTL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerine 1 adet çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediyor.

BENZİNCİNİN GÖZDESİ DE TALİH KUŞU

Benzin istasyonları da piyango biletlerine umut bağladı. Opet ve TOTAL, tek seferde yapılacak her 75 YTL ve üzeri akaryakıt alışverişinde müşterilerine 1 adet çeyrek Milli Piyango yılbaşı bileti hediye ediyor.

Yeni yıla sayılı günler kala, alışveriş merkezleri, market ve benzincilerin yanı sıra birçok firma da verdikleri ajanda, kupa, rozet, takvim gibi değişik hediyelerle satışlarını artırmayı amaçlıyor.