BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Kenan niye BÖĞÜRÜYOR?

Kenan İmirzalıoğlu'nun komşuları onun böğürtüsünden şikayetçi. Böğürtüsünün sebebi ne?

Abone ol

İNTERNETHABER/

Kenan İmirzalıoğlu Çağan Irmak'ın 'Babam ve Oğlum' filmi için "Keşke kaçırmasaydım" diyor.

KAÇIRDIĞIN BİR İŞ OLDU MU?

 KENAN NİYE BÖĞÜRÜYOR

 İmirzalıoğlu'nun alt kat komşusu olan Çiğdem Anad programda onunla ilgili anısını da şöyle anlattı:
Bir gün yukarıdan bir bağırtı sesi geliyor. Daha doğrusu bir böğürtü... Nerden geliyor diye araştırmaya başladım. Üst komşuya çıkıp sordum. O da 'Sorma bu Kenan biraz tuhaf. Onun evinden hep böyle sesler geliyor' dedi. Ben de Kenan'a gidip 'hasta mısın' diye sordum. Meğer evde ses açma çalışması yapıyormuş. O sesler de o yüzden çıkıyormuş.

KİBAR KENAN

Çiğdem Anad ayrıca Kenan Imirzalıoğlu'nun evindeki tadilattan sonra tüm komşularının kapısına birer buket çiçek koyup verdiği rahatsızlık için özür dilediğini de anlattı.

 Kenan İmirzalıoğlu NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programının konuğuydu. Programın sunucularından Çiğdem Anad İmirzalıoğlu'na "Hiç kaçırdığın fırsat oldu mu? Keşke dediğin bir iş oldu mu" diye sordu. İmirzalıoğlu çok net bir dille "Evet" dedi.  Çiğdem Anad, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün ısrarlarına rağmen hangi proje olduğunu söylemedi. "Çok şık olmaz" diyerek filmin ismini vermekten kaçındı. 

MÜJDE AR "AĞIR ROMAN"A İSTEMİŞ

Ancak hangi film olduğunu bulmaya kararlı olan Müjde Ar bir tahminde bulundu. "Ağır Roman mıydı? Çünkü ben seni o filmde çok istemiştim." diye sorarak İmirzalıoğlu'nun ağzını aradı.  İmirzalıoğlu "hayır" dedi. Bu kez aynı zamanda Kenan İmirzalıoğlu'nun alt kat komşusu olan Çiğdem Anad tahminini söyledi: Babam ve Oğlum...

Kenan İmirzalıoğlu gülerek bu tahminin doğruluğunu onayladı. Pınar Kür ise "Şaşırdım. Çünkü Çağan Irmak oyuncu olarak hep Fikret Kuşkan'la çalışır" dedi. İmirzalıoğlu da "karıştırmayalım oraları artık" diyerek bu bahsi kapattı.