BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fener ortadan çatladı

Fenerbahçe'yi kötü günler bekliyor. 'Kayıp' hanesi kabarmaya başladı. İşte Fener'i bekleyenler...

Abone ol

Sezona kötü başlayan ancak son dönemde yaşadığı çıkışla ilk yarının sonunda zirveye ortak olan Fenerbahçe'yi, sıkıntılı günler bekliyor. Çünkü sarı-lacivertli takımın orta sahasında önemli isimler birer birer 'kayıp' hanesine yazılıyor. Eğer Valencia da Aurelio'yu alırsa bölge neredeyse tamamen boşalacak. Bunun için de İspanyol kulübünün, sambacının serbest kalması için gereken 7 milyon doları FIFA'ya yatırması yeterli. Şu anda gelen haberlere göre de Valencia'nın hocası Koeman bu konuda bastırıyor ve yönetim daha fazla direnmeyebilir.

APPİAH GELECEK SEZONA
F.Bahçe için bu bölgedeki ilk kayıp Appiah oldu. Ganalı, sakatlığı nedeniyle zaten bu sezon neredeyse hiç yoktu. Sakatlığını atlattıktan sonra iki maçta ilk onbirde oynayabilen siyahi oyuncuda son olarak damar problemi tespit edildi. Şu anda Appiah'ın 5-6 ay süreyle idman yapması bile yasaklandı. Kısacası F.Bahçe, bu oyuncuyu da bu sezon için kaybetti. Ganalı yıldızın sözleşmesinin dondurulması ve yerine oyuncu alınması bekleniyor. Bunun için Zico, tatilini geçirdiği Brezilya'da futbolcu bakmaya ve görüşmeler yapmaya devam ediyor.

TÜMER'DEN ANİ KARAR
Bu iki banko oyuncunun dışında Tümer de ani bir şekilde askere gitmeye karar verdi. Askerlik yasasının çıkmaması üzerine bu kararı alan tecrübeli oyuncu, F.Bahçe orta sahasını eksilten bir başka isim oldu. Şu anda bu bölgede elde kalan isimler; Selçuk, Deniz, Kemal gibi görünüyor. Ortada adeta bir kuyu açılırken, sarı-lacivertli yönetim hemen her gün gazetelerde çıkan transfer haberleri için "Gündemimizde transfer yok" açıklamaları yayınlamakla uğraşıyor.