BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.412,15
HABER /  GÜNCEL

Doktora büyük sürpriz

Ameliyat masasında tedavi ettiği şahsı doktor bakın nerede gördü?

Abone ol

Çanakkale'de, motosiklet kazası sonrası devlet hastanesinde ameliyat geçiren kişi, operasyonuna katılan anestezi uzmanının yazlık evinde hırsızlık yaparken suç üstü yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cihan. K (23) ve Davut K. (22), gece geç saatlerde turistik tatil merkezi Dardanos'ta Hasan Mesuf Caddesi 28'inci Sokak'taki 7 yazlığın camlarını kırıp, içeriye girdi.

Değerli eşya bulamadıkları evlerden çeşitli yiyecek ve içecek maddesi alan 2 kişi, son olarak Çanakkale Devlet Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görev yapan Gülderen Öztürk'ün evinde gıda maddelerini yeyip, alkol aldı. Alkolün etkisiyle uyuya kalan 2 kişiyi, sabah evini kontrol etmeye gelen Öztürk, kanepelerin üzerinde yatarken buldu.

Durumu jandarmaya bildiren Öztürk, gözaltına alınan zanlılardan Cihan K'nin, bir süre önce motosiklet kazası sonucu ameliyatına katıldığı kişi olduğunu fark etti. Öztürk, ''İçeriye girdiğimde 2 kişinin üzerinde yorgan örtülüydü.

Jandarma ekiplerinin dışarıya çıkardığı gençlerden birisinin ameliyatına katıldığım Cihan K. olduğunu görünce çok şaşırdım'' dedi. Girdikleri evlerden müzik seti, cep telefonu ve bir çanta aldığı tespit edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.