BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Doktor hastanede bıçaklandı

Siirt Devlet Hastanesi’nde genel cerrah uzmanı bıçaklı saldırıya uğradı.

Abone ol

Siirt Devlet Hastanesi’nde genel cerrah uzmanı olarak görev yapan Dr. Osman Köneş, bu gece hastane bahçesinde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Vücuduna 5 bıçak darbesi alan Köneş ameliyata alınırken, saldırganların yakalanması için araştırma başlatıldı.

Siirt Devlet Hastanesi doktorlarından genel cerrah uzmanı Osman Köneş, hastanede yatan bir hastasına gerekli tedaviyi yaptıktan sonra gece saat 22.30 sıralarında evine gitmek üzere hastaneden ayrıldı. Köneş, hastane bahçesinde yanına gelen ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Doktor Köniş’i bıçaklayan saldırganlar kaçarak kayıplara karışırken, kanlar içinde yere yığılan Köniş, hemen hastane acil servisine alındı.

İlk tedavisi burada yapılan Köneş’in göğüs kısmına 2, belden aşağısına da 3 bıçak derbesi ile ağır yaralandığı belirlendi. Meslektaşları tarafından hemen ameliyata alınan Köneş'in hayatı tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Bu arada Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Kaya, olayı görüntülemek için hastaneye gelen basın mensuplarıyla tartıştı. Kaya, daha sonra güvenlik görevlililerine talimat vererek gazetecileri hastaneden çıkarıttı.