BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  MAGAZİN

Doğukan eşi Tuba Manço'dan boşanıyor mu?

Survivor 2015 All Star takımında yer alan Doğukan Manço 'nun boşanacağı ileri sürüldü. İddiaya göre eşi Tuba Manço Survivor'dan çok rahatsız.

Abone ol

Survivor 2015 All Star kadrosunun sevilen ismi Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço üç yıllık eşinden boşanacağı öne sürüldü. İddiaya göre Doğukan Manço 'nun eşi Tuba Manço twitter hesabından Survivor hakkında yazdığı mesajla boşanma söylentisini doğruladı.

Doğukan Manço Survivor All Star takımında yer alınca evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolanmaya başladı. Üç yıl önce evlendiği eşi Tuğba Manço 'nun ayrı bir eve taşındığı öne sürüldü. Doğukan ve Tuba Manço evliliğindeki krizin Survivor ile büyüdüğü iddia edildi.

TUBA MANÇO TWITTERDAN NE YAZDI?
doğukan-manço-ve-eşi-tuğba-manço-(macit).jpgTuba Manço 'nun Survivor ismini vermeden twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım da iddialara dayanak olarak gösterildi. Tuğba Manço sosyal medya hesabından "İnsanların zamanını boş yere çalan, saçmalar saçması bir program bu! O kadar üzülüyorum ki geldiğimiz şu duruma ülke olarak..." diyerek yarışmayı eleştirdi.

ekran-resmi-2015-04-15-13.47.51.png

TUĞBA MANÇO İDDİAYA NE DEDİ?
tuba-manço-(macit).jpg
Eşi Doğukan Manço 'dan boşanacağı iddialarını Hürriyet gazetesi Tuğba Manço 'ya sordu. Tuğba Manço yaptığı kısa açıklamada twitterdan yazdıklarının Survivor ile ilgisi olmadığını öne sürerek şunları söyledi;

-"Twitter'da yazdıklarımın eşimle ya da yer aldığı programla alakası yoktur. Bu konularda hiçbir zaman konuşmadığım gibi yine aynı şekilde devam etmek istiyorum ve bu kararımıza saygı gösterilmesini rica ediyorum. Konuşmak ya da yorum yapmak istemiyorum. İlişkimizi hiçbir zaman gözler önünde yaşamadığımız için insanlar konuları buraya çekebilir. "

tuğba-manço-kimdir.jpg
Tuğba Manço boşanma iddialarını kesin bir dille yalanlamadı ancak çıkan haberleri de doğrulamadı.