BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.473,06
HABER /  MAGAZİN

Dizi setinde yeni bir aşk daha

Adanalı dizisinde yeni bir aşk doğdu. Erotik filmde oynarım diyen genç oyuncu kim? Erdal Özyağcılar'ın sitemi ne?

Abone ol

Yeşilçam'da sayısız filmde rol alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar uzun bir süredir sinemadan uzak duruyor.

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi 'Şabaniye'de kan davalısının peşine düşen Şehmuz, Şerif Gören'in filmi 'Sultan'da evleri ellerinden alındığı için göç etmek zorunda kalan Çarli Cevat ve 'Yılanların Öcü' filmindeki Haceli gibi pek çok yan karakteri başarıyla canlandıran Erdal Özyağcılar uzun süredir sinemadan uzak duruyor.

En son 2002'de 'Abdülhamit Düşerken' adlı filmde rol alan Özyağcılar, "Beni heyecanlandıran bir sinema projesi gelmedi" diyor ve ekliyor: "Bundan sonra bugüne kadar hiç oynamadığım bir karakteri oynamak isterim. Mesela bir katil olabilir..." (Başak Çokan-Sabah)

[PAGE]

Kıvanç Tatlıtuğ ile rekabet

Türkiye'de yayınlanan dizilerin Arap ülkelerinde popüler olmasıyla başlayan furya aynı zamanda oyunculara da ekmek kapısı oldu.

Arap ülkelerinde halen yayınlanmakta olan 'Gümüş' dizisinin oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Kaybolan Yıllar' dizisinin oyuncusu Saruhan Hünel arasında kıyasıya bir rekabet oluştu.

'Kaybolan Yıllar' dizisi ile Arap ülkelerinde oldukça büyük beğeni toplayan Saruhan Hünel, Ortadoğu'nun en çok satan dergilerinden Rotana'nın kapağında yer aldı.

[PAGE]

Boyum engel olmazsa Atatürk'ü oynayabilirim

'Mavi Gözlü Dev' filminde ünlü şair Nazım Hikmet'i canlandıran Yetkin Dikinciler, şimdi de Atatürk'ü oynamak istediğini söyledi.

Dikinciler 'Cine City' programında şöyle konuştu:

"Eğer doğru bir yaklaşım ve doğru bir rol dağılımı olursa Atatürk'ü canlandırmayı çok isterim. Ama boyum yüzünden kendimden biraz kuşkuluyum. Çünkü boyum tam 1.94. Ama elbette sinema bir büyü sanatı ve her şey mümkün olabilir!"

[PAGE]


‘Aşkım için din değiştirmem’

Ekin Türkmen, Elele'ye özel hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu

Kanal D’de yayınlanan “Küçük Kadınlar” dizisinin büyük ablası Ekin Türkmen, Elele dergisine özel hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu:

- Aşık olduğumda sakar, şaşkın birine dönüşüyorum, çok heyecanlanıyorum, kendime gülüyorum ve kızıyorum! Gel gelelim, aşkın kendisi çılgın zaten, niye bir adam için dinimi değiştireyim, peygamber mi o? Ayrıca aşk için, din değiştirmek ya da herhangi bir şeyi değiştirmeye çalışmak söz konusu olmamalı. Anlaşma derim böylesine ben aşk değil.

Erotik filmde oynarım

- Benim için bir erkekte önce gözler önemli. Koyu renk olmalı. Özgüveni ve empatisi yüksek, cesur, kibar olmalı. Bir de sanatçı olmazsa, olmaz. Bohem bir hayat yaşamalı, o da fütursuz olmalı.

- Yönetmen Bertolucci “Erotik film çekiyorum oynar mısın dese, oynarım” derim. Onun filminde oynamak için İtalya’ya kadar giderim.

- Lüks yaşamı hiç sevmiyorum, minimumda yaşamayı tercih ediyorum. ’Küçük Kadınlar’ız biz, az parayla geçiniyoruz, zor şartlara alıştık, çok paraya ihtiyacımız yok! Harcamalarım genelde gezmek ve kişisel gelişimim için oluyor. Kurslar, kitaplar, yurt dışı seyahatleri ... Modadan da nefret ediyorum. O kadar alışveriş yapıp da birbirinin aynısı olan insanları görmek sıkıcı.

[PAGE]

‘Avrupa Yakası vefasız’

Vural Çelik, eski rol arkadaşlarını vefasızlıkla suçladı

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Vural Çelik, dizide oynadığı arkadaşlarını vefasızlıkla suçladı: “Herşey diziden ayrılıncaya kadarmış. Hiçbir oyuncu arkadaşla, diziden sonra görüşmedim, arayıp sormadılar. Ata Demirer’i ayrı tutuyorum, benim dizide oynamama o vesile oldu, ona müteşekkirim.”

[PAGE]

Yabancı Gelin'de final gecesi

Bu akşam son bölümü yayınlanacak olan yarışmayı hangi çift kazanacak?

“Yabancı Gelin”de sona gelindi. Bu akşam final bölümü yayınlanacak yarışmanın birincileri kesin olarak bilinmese de Halim-Guelioussia çifti favori gösteriliyor.

100 bin liralık ödül için yarışan iki çiftten biri olan Nishona ile Kaan, “Para olmasa da birbirimizi kazandık. Para her zaman kazanılır ama eş bulmak daha zor” diyor. Yarışmanın favorisi olarak gösterilen Halim-Guelioussia çiftinin düşüncesi de onlardan farklı değil: “Hayırlısıysa kazanalım. O para bize uğur getirmeyecekse hiç gelmesin.”

[PAGE]

Heryerde aşk var

“Adanalı” setinde yeni bir aşk doğdu. Selin Demiratar ile Mehmet Akif Alakurt’un dizi aşkı gerçek oldu.

Dizi aşklarına bir yenisi daha eklendi. “Adanalı”nın başrol oyuncuları Mehmet Akif Alakurt ile Selin Demiratar’ın senaryo aşkı gerçeğe dönüştü. Bu ilişkiyi set arkadaşlarından gizleme gereği duymayan çiftin “Bizimkisi sadece dizi sürdüğü sürece devam eden beraberliklerden değil” dediği iddia ediliyor.

İkiliye dair bir başka iddia da evlilik planları yapmaya başladıkları yönünde... Birbirlerini yeterince tanıdıklarına ve mutlu olacaklarına inanan Alakurt ile Demiratar’ın yakında aile büyüklerini de durumdan haberdar edecekleri ve ilişkilerini resmiyete dökecekleri konuşuluyor. (Arzu Akbaş/Hürriyet)

[PAGE]

2008'in sürprizi "Gümüş" dizisi

2008'in sürprizi Gümüş dizisi FRANSIZ medya reyting ölçüm kurumu, dünya televizyonlarında 2008 yılı raporu hazırladı.

Rapora göre, 2008'in sürpriz TV başarısı, Arap dünyasında çok tutan, başrollerini manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Songül Öden'in paylaştığı Türk dizisi "Gümüş" oldu. "Gümüş" dizisi, Kanal D'de yayınlandığı dönemde de Türk halkından büyük ilgi görmüş ve reyting rekorları kırmıştı.