BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Diyarbakırsporun hakem sıkıntısı

Diyarbakırspor'un Onursal Başkanı, hakemlere atıfta bulundu.

Abone ol

TFF 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor'un Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, hakemlere atıfta bulunarak, kimsenin yanlı tutum ve yanlış kararlarla taraftarlarını tahrik etmeye hakkı olmadığını söyledi.

Tanrıseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının oynadığı son 3 maçta hakemlerin yanlış kararlar verdiklerini savunarak, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na Diyarbakırspor maçlarına adil, tarafsız ve işinin ehli hakemlerin görevlendirilmesi için başvuruda bulunduklarını bildirdi.

Taraftarlarının geçen yıl Fair-play ödülünü aldığını anımsatan Tanrıseven, şöyle konuştu:

''Kimsenin son derece centilmen olan taraftarımızı germeye hakkı yoktur. Hakemlerin yanlı tutum sergilemeden, adil maç yönetmelerini bekliyoruz. Son 3 maçımızda ciddi hakem hataları vardı. Futbol Federasyonu ve MHK'ya, Diyarbakırspor maçlarında adil, işinin ehli hakem görevlendirmesi için başvuruda bulunduk. Artık kimse bu taraftarı tahrik etmesin.''

MADDİ SIKINTILAR ÇÖZÜLÜYOR
Tanrıseven, bir çok kulüpte olduğu gibi Diyarbakırspor'un da maddi sıkıntı içinde olduğunu, bu sıkıntının aşılması için üst yüzey yetkililerle yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti.

Maddi sorunların kısa bir sürede çözüleceğine inandığını ifade eden Tanrıseven, ''Yakın bir zamanda maddi sorunlarını çözmüş bir Diyarbakırspor olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız. Taraftarımızın biraz sabırlı olmasını
istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Deplasmandan puanla dönerek iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.