BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Erzene çifte ödül

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen çifte ödül kazandı.

Abone ol

Şehir ve Başkan Dergisinin Türkiye genelinde 2037 gazeteci arasında yaptığı oylama ile Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ile bakkart projesiyle sosyal ve kültürel en başarılı hizmet dalı ödülü kazandı.

Ödüllerini aldıktan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Erzen,” Hiç tanımadığım 2037 gazeteci arasında böylesine önemli iki ödül kazanmam şahsım ve kurumum adına beni mutlu etmiştir. 90 trilyon borçla devraldığım belediyeyi 3.5 yılda enkaz edebiyatı yapmadan ayağa kaldırdık ve bugün iki ödül birden alabilecek konuma getirdik.

Türkiye’de bulunan 3226 belediye içinde ödüle layık görülmek çok anlamlı. Eğitim, kültür-sanat ve sağlık konusunda yaptığımız yatırımlara Bakkart projesini de ilave ettik.

110 bin kişinin şu an cebinde Bakkart’ı var. Bakkart’la ,Bakırköylü yurttaşlarımız 24 saat acil sağlık hizmeti alabilmekte, Belediyemizin sağlık merkezlerinden, görüntüleme merkezinden, geriatri merkezinden, yardımcı sağlık ünitesinden yararlanabilmekte, 3 halk eczanemizden ilaçlarını alabilmekte,çeşitli kültürel gezilere katılabilmekte,2000’i aşkın firmadan %10 ile %50 arası indirimden yararlanabilmekte, semt çamaşırhanesinde çamaşırlarını yıkatabilmektedirler.

Ve bunları da tek kuruş ücret ödemeden yapmaktadırlar. Ayrıca karta sahip olma sırasında da ceplerinden para çıkmamaktadır. Son Bakırköylüyü de Bakkart sahibi yapana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yalnız bu çalışmada tek olmak istemiyoruz. Tüğm belediyelerin bu projeyi örnek alıp uygulaması en büyük dileğimdir.”dedi.