BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.386,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakırspor yönetimine kongre çağrısı

Diyarbakırspor Profesyonel Futbolcular Derneği, Diyarbakırspor yönetimini acil olarak kongre kararı almaya çağırdı.

Abone ol

Diyarbakırspor'da futbol oynamış eski futbolcuların biraraya gelerek kurdukları Diyarbakırspor Profesyonel Futbolcular Derneği, Diyarbakırspor yönetimini acil olarak kongre kararı almaya çağırdı.

Diyarbakırspor Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Ramazan Kahramaner, Diyarbakırspor'da son günlerde yaşanan belirsizliğe anlam veremediklerini belirterek, "Sezon buyunca inişli çıkışlı bir yönetim sergileyen Diyarbakırspor Yönetimi, aradan geçen süre zarfında gerekli açıklamaları bugüne kadar yapmamıştır. Yönetim, takım düştükten sonra akli selim kararını çok acil vermeliydi, ancak aradan geçen süre zarfında bugüne kadar hiç bir açıklama yapılmamıştır. Bütün takımlar, Haziran ayı içerisinde transferlerini, teknik direktörlerini ve kamp yapacakları yerlerini ayarlarken, yönetimin sessizliği her kesimi kaygılandırdığı gibi bizleri de kaygılandırıyor.

10 günlük bir geçikme herkesin aklına bölge takımlarının durumunu getirmektedir. Yönetimin sessizliği Malatya, Elazığ, Van ve Erzurumspor gibi takımların düştüğü durumunu anımsanmaktadır. Mevcut yönetim kendini daha fazla yıpratmak istemiyor ve fazla tepki almak istemiyorlarsa, takımın durumu ve borçlarını biran önce açıklamalıdır.
Nasıl bir yol izleyeceklerine karar vermelidir. Yönetim kurulu, çok acilen kongre kararı almalıdır. Bugüne kadar birçok hata yapan yönetim, Diyarbakırspor'un geleceğini sağlam zemine oturtmalıdır. Bunun için ne gerekiyorsa yapmak zorundadır. Bu saatten sonra kimsenin hata yapma lüksü yoktur. Yarın çok geç olabilir" dedi.