BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da sonunda bu da oldu

Diyarbakır'da bir okula molotoflu saldırılar artınca okul yöneticileri Atatürk büstünü korumak için ilginç bir çözüm buldu.

Abone ol

Son günlerde sık sık molotof kokteyli ve ses bombasının gece saatlerinde atıldığı Diyarbakır'da bir okul yönetimi Atatürk Büstünü korumak amacıyla ilginç bir yöntem geliştirdi ve seyyar hale getirdi.

TATİL GÜNLERİ VE GECELERİ İÇERİDE

Diyarbakır'da son günlerde artan ses bombası ve molotof kokteylli saldırılara Diyarbakır'dan ilginç bir koruma yöntemi geldi. Geçtiğimi akşam Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Ziyaret kavşağında bulunan Melik Ahmet Lisesine kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından yine molotof kokteylli ve ses bombalı bir saldırı düzenlenirken, okul yönetimide okulun bahçesinde bulunan Atatürk Büstünü korumak amacıyla ilginç bir yöntem geliştirdi.

Yapılan saldırılardan korumak amacıyla Atatürk büstünü seyyar haline getiren okul yönetimi okulun tatil olduğu günler ve geceleri büstü içeri alırken, gazetecilerin boş büst sehpasını çektiğini gören okul yönetimi Atatürk büstünü okul içinden çıkartarak tekrar yerine koydular.