BIST 10.211
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.460,40
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da polise ihbar arttı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, bölge halkının son dönemde güvenlik güçlerine olan güvenin arttığını istatistiki veriyle anlattı.

Abone ol

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Güneydoğu Sanayici İşadamları Derneği'ne (GÜNSİAD) yaptığı ziyarette, "İnsanlarımıza bir adım attık mı bize koşarak geliyorlar. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Herkes huzurlu bir ortam istiyor" dedi.

GÜNSİAD'ı ziyaret eden Emniyet Müdürü Recep Güven'i, Başkan Şahismail Bedirhanoğlu ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Bedirhanoğlu, ümitlerinin özellikle son dönemlerde gelişen iyimser havanın kalıcı olmasını umut ettiğini ve temennilerinin bu yönde olduğunu söyledi.

'HERKES HUZURLU BİR ORTAM İSTİYOR'

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakır'ın güvenlik anlamında zor bir yer olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Sizlerle birlikte en güzelini yapmaya çalışacağız. Halkla birlikte yapmaya çalışıyoruz. Huzur toplantıları yapıyoruz. Operasyonları görüyorsunuz. Daha çok asayiş olayların çok yüksek olduğunu görüyoruz. Suçluluk oranı çok yüksek. Kayıtlı 12 bine yakın hırsızımız var. Her yıl yüzde 20 oranında çocuk hırsızlığa sıfırdan başlıyor. Sizlerin ve halkın desteğini almamız gerekiyor. Çok güzel insanlarımız var. İnsanlarımıza bir adım attık mı bize koşarak geliyorlar. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Son dönemde ihbarlarda çok ciddi bir artış var. Herkes huzura sahip çıkmaya çalışıyor. Herkes huzurlu bir ortam istiyor. Tabi buda iş yükümüzü artırıyor. Yorumlamayı bilmediğimiz için sıkıntı yok. Hizmete talip olmuşsak sonuna kadar yapacağız."