BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  GÜNCEL

Divan toplantısı ertelendi

Galatasaray Kulübü’nün Mayıs Ayı Olağan Divan Toplantısı, Soma’daki yaşanan felaketten dolayı ertelendi. <br/>Galatasaray Lisesi Tevfik Fikr...

Abone ol

Galatasaray Kulübü’nün Mayıs Ayı Olağan Divan Toplantısı, Soma’daki yaşanan felaketten dolayı ertelendi.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Mayıs Ayı Olağan Divan Toplantısı’na Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve Divan Kurulu Üyeleri katıldı. Soma’da yaşanan talihsiz olay neticesinde Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, oy kararıyla Mayıs Ayı Olağan Divan Toplantısı’nı erteledi.
Toplantıda söz alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün, toplumun aynası olduğunu belirterek, “Gerçekten öyle. Çünkü güzellikleri de, kederi de en içten ve en duygusal şekilde yaşayan bir camiayız. Bunu her seferinde ispat ediyoruz. Bugün burada bir kez daha hep beraber içimizde yaşadığımız bu kaderi paylaşıyoruz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın, gençlerimizin ailelerine burada huzurunuzda başsağlığı dilemek istiyorum. Sizlerin adına müsaade ederseniz geçmiş olsun diyorum ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
(İHA)