BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölümde neler olacak Sadettin Köpek ölüyor mu

Çarşamba akşamının en uzun soluklu dizisi olan TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul'un 107.yeni bölümünde neler olacak? Emir Sadettin Köpek ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölümü ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. İşte Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölüm özeti ve fragmanı...

Abone ol

Diriliş Ertuğrul da Ertuğrul Bey “Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar. Tüm cihan kimin kellesi gidecek görür” dedi ve yine düşmanlarına gözdağı verdi... Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı TRT 1'in fenomen dizi Diriliş Ertuğrul yine nefes kesen bir bölüm ile izleyiciyle buluşacak. Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölüm fragmanları büyük bir merak uyandırdı. Peki Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölümde neler olacak? Hadi gelin önce Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölüm özetine bakalım ardından Diriliş Ertuğrul 107.yeni bölüm fragmanını izleyelim...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Emir Sadettin'in oyunu sona ermiştir. Batır zayil olmuştur. Sultana söyleyecek söz bulamayınca ortalık kızışmış ve Sadettin idam makamına gelmiştir.Ares bildiklerini anlatır ve Sadettin'in suçu ortaya çıkar. O sırada sultanın eşi de gelir. Bu olaya seyirci kalacak hali yoktur çünkü oğlu Gıyaseddin Keyhüsrev tek başına sultan olamaz.

Sadettin oradan kurtuluyor. Onu kurtaran kişi sultanın eşi. Emir Sadettin Köpek gözyaşları içinde tutuklanır fakat ölmeyecektir. Sultanın eşi Sadettin Köpeği Gıyaseddin Keyhüsrev'i başa geçirmek için kullanacak ve sonrada işini bitirecektir.  Ertuğrul Bey, Ares'i bildiği herşeyi anlatması halinde canını bağışlayacağını söylemişti. Lakin Ares'i Hafsa ve Aslıhan Hatun'u kurtarmak için kullanabilir. 

Ertuğrul Bey “Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar. Tüm cihan kimin kellesi gidecek görür” diyerek düşmanlarına yine korku salacak.. 

Diriliş Ertuğrul 107.bölümü 21 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.