BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.511,21
HABER /  GÜNCEL

Direksiyon başında uyuyunca

Kurban bayramı tatili yine bildik görüntülerle başladı. Uyuyan sürücü ailesinin felaketine neden oldu.

Abone ol

Konya'da direksiyon başında uyuyan sürücünün kullandığı otomobilin takla atarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Konya-Karapınar karayolunun 52'inci kilometresinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki İbrahim Özbek idaresindeki 34 GU 0048 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon başında uyunca aracın hakimiyetini kaybetti.

Yoldan çıkan otomobil takla atarak boş su kanalına uçtu. Kaza sonrası sürücü İbrahim Özbek ile yanında bulunan babası İsmail Hakkı Özbek (57) yaralanırken, annesi Meral Özbek (50) ve kardeşi Gamze Özbek (26) olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar, 112 acil servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İsmail Hakkı Özbek'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Sürücü İbrahim Özbek'in ise polise direksiyon başında uyuduğu yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Adana'da beyaz eşya dükkanı olduğu öğrenilen İsmail Hakkı Özbek ve ailesinin Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek üzere Marmaris'e gittikleri öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.