BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.393,43
HABER /  GÜNCEL

Eski karısını başkasıyla görünce

Eski karısının başkasıyla birlikte olmasını içine sindiremeyen öfkeli koca bakın ne yaptı?

Abone ol

Bursa'da bir adam, sevgilisinin eski kocası tarafından, el ve ayakları koli bandıyla sandalyeye bağlandıktan sonra, boğularak öldürüldü.

Olay merkez Yıldırım İlçesi İpekçilik Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıl önce eşinden ayrılan 2 çocuk annesi Hatice C. (25) nakliyecilik yapan Ersin T. (39) ile birlikte yaşamaya başladı. Eski karısının bir adamla birlikte olmasını kıskanan Ahmet H. (29) dün gece konuşmak için söz konusu adrese gitti. Eski hayat arkadaşıyla, sevgilisinin tartışacağını anlayan Hatice C. hemen iki çocuğunu alarak, bir yakınlarına götürdü.

Sabah saatlerinde aradığı Ersin T.'nin telefonunu açmaması üzerine şüphelenen Hatice C. soluğu olay yerinde aldı. Fakat zile defalarca kez basan kadın, kimsenin kapıyı açmaması üzerine hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine çilingirle gelen polis, eve girdiğinde gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Bir sandalyeye el ve ayakları çamaşır ipi ve koli bandıyla bağlanan Ersin T.'nin boğularak öldürüldüğü görüldü. Polis olayın şüphelisi olduğu iddia edilen işsiz Ahmet H.'nin yakalanması için alarma geçti.