BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,15
ALTIN 2.434,33
HABER /  GÜNCEL

Dipten BBP dalgasını geliyor

Medya meydanlarda iki parti var gibi davranıyor. Bir diğer partide araya kafa uzatıyor. Ama diyor Yazıcıoğlu, BBP, dipten geliyor.

Abone ol

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Meydanlarda çözüm, üretim, fikir, siyaset yok. Tartışma, kavga, didişme var'' diye konuştu.

Yazıcıoğlu, Metropolitan Otel'de gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

MİLLETİN PARASI İLE HOROZ DÖVÜŞÜ

Yazıcıoğlu, ''Milletin vergilerinden kesilen Hazine yardımını kullanarak insanları meydanlara topluyorlar ve horoz dövüşünü başlatıyorlar. Bu meydandan öbür meydana gagalarını uzatıyorlar. Ne kadar çok hakaret ederlerse ne kadar 'mert namert' sözünü kullanırlarsa o kadar alkış alıyorlar'' diye konuştu. Türkiye'nin böyle bir seçim süreci yaşadığını ve medyanın da bu durumdan memnun olduğunu savunan Yazıcıoğlu, ''Türkiye'de sadece iki parti var ve üçüncü parti de araya girmeye çalışıyor görüntüsü var'' dedi.

DİP DALGASI GELİYOR

Yazıcıoğlu, ''BBP, dip dalga olarak gelmektedir. Bu yalan rüzgarının estiği ortamda millete doğruları anlatmak için çaba sarf ediyoruz'' diye konuştu.

Yazıcıoğlu, seçim döneminde medyanın siyasi partilere eşit davranması gerektiğini de belirterek, ''Medya, bu adaletsizliğe son vermelidir'' dedi.