BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  GÜNCEL

Diplomalı seks köleleri

Aksaray'da polis, 20 kadını fuhuştan gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadınların meslekleri duyanları hayrete düşürdü...

Abone ol

Aksaray'da polis, Türkmenistan'da çocuk doktoru, gazeteci, bankacı, öğretmen ve hemşirelik gibi meslekleri olan 20 kadını gözaltına aldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, önceki gece "fuhuş yapıldığı" iddia edilen Aksaray'daki bazı eğlence mekânlarına yönelik operasyon yaptı.

20 KADIN GÖZALTINDA

Operasyonda, çoğunluğu Türkmenistan ve Moldova uyruklu 20 yabancı kadın gözaltına alındı.

HEPATİT C TESPİT EDİLDİ

Eğlence yerlerinde dans ederken masalarına çağırdıkları erkeklerle iki saatliğine 100 dolar karşılığında anlaştıkları tespit edilen kadınlardan Türkmenistan uyruklu Maksuda A.'da Hepatit C virüsü tespit edildi.

ÇOĞU ÜNİVERSİTE MEZUNU

Türkmenistan uyruklu kadınların çoğunun üniversite mezunu olduğu, Aygül K.'nin (29) çocuk doktoru, Susan M.'nin (29) gazeteci, Mukaddes K. (27) ile Mülayim M.'nin (24) ise ülkelerinde öğretmenlik yaptığı belirlendi. Aralarında hemşire ve bankacıların da bulunduğu, çoğunluğu üniversite mezunu 20 şüpheliden 15'i Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.