BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Haydar Dümene ilginç sorular!

İşte ünlü Nöro-Psikiyatrist Haydar Dümen'in yayınlayamadığı mektuplar.

Abone ol

Ünlü Nöro-Psikiyatrist, bir dönem açık oturumlarının değişmez konuğu, cinsellik eğitimi denince akla gelen Haydar Dümen, gazete okurları tarafından da sıkı takip edilen bir isim.

İşte fenomen isim Haydar Dümen okurlarından her gün yüzlerce mektup alıyor. Ancak malum, gazetelerdeki kısıtlı sayfa yapısı nedeniyle gelen mektupların birçoğunu elemek zorunda kalıyor.

İşte elenen mektuplardan bazıları:

PARIS HILTON KILLI ERKEKLERDEN HOŞLANIR MI?

Selam hocam.Yazılarınızı beğenerek takip ediyorum. Hocam bir derdim var; ben Paris Hilton hastasıyım, O'nun için deli oluyorum. Geçenlerde İstanbul'a geldi, ne yaptım ettim göremedim. Görsem zaten patlatacaktım teklifi ama bilemiyorum ne olur. Her şeyim normal uzunlukta, penisim, erken boşalma problemim yok. Tam onu tatmin edecek güçteyim ama biraz kıllıyım. Tecrübenize dayanarak soruyorum, siz de onu takip ediyorsunuzdur. Sizce, kıllı erkeklerden hoşlanır mı? Ve de ben bu kızı elde etmek için ne yapabilirim? Psikolojim bozuldu, bu yüzden lütfen bana yardım edin. (Rumuz: Paris Hastası)

TUTUP HER GÜN BİRİNİ İNDİRESİM GELİYOR!

Hocam merhaba. Ben yaz aylarında bir seks ihtiyacı duyuyorum ki akla mantığa sığmıyor. Tutup her gün birini indiresim geliyor. Bu, kış aylarında olmuyor bu istek, neden? Dönemsel farklar mı var acaba? ( Rumuz: Deli Fişek)

TÜPÜN ÜSTÜNE OTURDUM, ZARIM YIRTILMIŞ MIDIR?!

Merhaba hocam. Ben 20 yaşındayım, henüz elime bir erkek eli bile değmemiştir. Yalnız geçenlerde başıma bir iş geldi. Arkadaşlarla mutfakta sohbet ederken ben tüpün üstüne oturmuştum, tüpün dedantörü vajinama değdi. Daha sonra bir acı hissettim. Sizce zarım yırtılmış mıdır? Lüften hocam bana yardımcı olun, psikolojim çok bozuldu. Saygılar. (Rumuz: Suskun Kız)

TATLI YEMEYİ Mİ KESMELİYİM YOKSA İLİŞKİYE Mİ GİRMELİYİM?

Sayın Haydar hocam, Ben ufak bir lokantada çalışıyorum, yaşım 51. Tatlı yiyorum aklıma cinsellik geliyor, kadın görünce tahrik oluyorum. Sizce tatlı yemeyi mi kesmeliyim yoksa ilişkiye mi girmeliyim? Bana yardımcı olun. (Rumuz: Tecrübe)

10.000.000 DEFA İLİŞKİYE GİRMİŞİMDİR, BIKTIM!

Sevgili hocam, Öncelikle bu yazıyı yayınlarsanız ve cevap verirseniz çok memnun kalırım. Hocam ben Tokat merkezde yaşayan, maddi durumu çok iyi olan ve çevresinde çok yakışıklı bulunan bir gencim. Hocam öyle ki çıktığım kızın teyzesi ve en yakın arkadaşı bile gizli numarayla beni arayarak çıkmak istediler. Benim sorunum şu; ya hocam seksten soğudum yemin ederim. 10.000.000 defa ilişkiye girmişimdir, yaşım 22 olmasına rağmen bıktım. Şu anda benim kız arkadaşım çok güzel, İzmirli. GOP'da öğrenci, Tokat'ta. Kız benimle ilişkiye girmek istiyor ama iğreniyorum seksten. Kız da beni çok seviyor, evlilik düşünüyor, terk de edemiyor, bokunuzu yiyeyim bana bir akıl verin. Ne yapayım ben? (Rumuz: bBeReJeCsOn_60)

OLGUN KADINLARA BAKARKEN ORGAZM OLUYORUM!

Haydar hocam, ben 20 yaşındayım. Ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Benim yaşımdaki kızlardan çok, 30–35 yaş arası kadınlara inanılmaz ilgi duyuyorum. Bana çok çekici geliyorlar. Hepsiyle sevişmek istiyorum çünkü çok tecrübeli olduklarına inanıyorum. Bazılarıyla bakışıyorum, an geliyor orgazm oluyorum bakarken. Benim psikolojim mi bozuk? Ne yapmam gerekiyor? (Rumuz: yok)

PARA, ARABA, KARİZMA, KIZ VAR AMA YİNE DE OLMUYOR!

Sayın hocam, ben 22 yaşında bir gencim. Ergenlik dönemini tamamlamış ama ergenliğin getirdiklerinden faydalanamayan birisiyim. Yani hocam para, araba, karizma var, kızlar da var ama olmuyor hocam, çok korkuyorum. Kızlar evine davet edince panik oluyorum, kaçıyorum. Ne yapmam gerekli hocam, lütfen yardım et.
(Rumuz: Daishi)

EŞİMİN VAJİNASINDAN KORKUYORUM!

Merhaba Haydar hocam, Eşimle iki senelik evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyoruz. Yani ben eşimin vajinasından korkuyorum, tiksiniyorum ve sevişmek dışında hiçbir şekilde ilişki olmuyor. Eşim sorun bende diyor ama ben iyi biliyorum ki sorun bende. Hocam ne yapmam lazım? ( Rumuz: yok)