BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
HABER /  DÜNYA

Dimitrov ve Zlatan resmi imzayı attı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, dün anlaşma sağladığı Bulgar futbolcular Nikolay Dimitrov ve Daniel Zlatkov ile birer yıllık resmi sözleş...

Abone ol

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, dün anlaşma sağladığı Bulgar futbolcular Nikolay Dimitrov ve Daniel Zlatkov ile birer yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Dış transfere yoğunlaşan Boluspor iki bomba birden patlattı. Dün akşam saatlerinde Samsunspor’dan Nikolay Dimitrov ve Bulgaristan’ın Slavia Sofia takımından stoper Daniel Zlatkov’u görüşmeye çağıran kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Mehmet İnceayan, saatler süren görüşmenin ardından iki oyuncuyla da anlaştı. 26 yaşındaki Dimitrov ve 24 yaşındaki Zlatkov için kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İki transferin de Boluspor’a büyük katkı sağlayacağını belirten Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir kadroyla hedefe gitmek için mücadele vereceğiz. Bunun için de transferleri yaparken çok dikkat ediyoruz. Kamp dönemimize kadar transferleri bitirmeye çalışacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda eksik noktalarımıza transfer yapacağız” diye konuştu.
Başkan Mehmet İnceayan’ın konuşmasının ardından iki oyuncu resmi sözleşmeyi imzalayarak, Boluspor bayrağı önünde objektiflere poz verdiler.
(İHA)