BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05
HABER /  DÜNYA

Bakan’ın biber gazı anısı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gezi Parkı olayları sırasında polisin sıktığı biber gazından kendisinin de etkilendiğini ifade eder...

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gezi Parkı olayları sırasında polisin sıktığı biber gazından kendisinin de etkilendiğini ifade ederek, "İlk defa biber gazına muhatap oldum. Biber gazının tadına baktık yani" dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Makedonya Tarım, Orman ve Su Ekonomisi Bakanı Ljupco Dimovski ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında sıkılan biber gazından etkilendiklerine dair basında yer alan haberleri hatırlatması üzerine Bakan Eroğlu şöyle konuştu:
"Ben Beşiktaş’ta bir programa katılacaktım, tam programdan çıktım Beşiktaş istikametinden bir grup eylemci geliyordu. Tabi polis de biber gazı sıkmış, ben de biber gazına muhatap oldum yani. Hakikaten gözlerim yandı. Bazı eylemciler de beni orada tanıdı. ’Nedir bu bakan’ falan diye sordular. Dedim, ’bakın ben de aynı şeye muhatap oldum’."
Bakan Veysel Eroğlu, eylemcilerin kendisine niye biber gazı sıkıldığını sormaları üzerine, "Durumu, vaziyeti siz de görüyorsunuz" cevabını verdiğini belirterek, "İlk defa biber gazına muhatap oldum. Biber gazının tadına baktık yani" diye esprili bir açıklama yaptı.
(İHA)