BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.446,38
HABER /  MEDYA

Dilmen'i çileden çıkaracak iddia

Star yazarı Ahmet Kekeç, Rıdvan Dilmen'in skoru önceden tespit edilmiş maçlarda yorum yaparak kendini bitirdiğini iddia etti.

Abone ol

Rıdvan Dilmen'in şike suçlarına verilen cezaya indirim öngören yasanın veto edilmesine gösterdiği sert tepkinin yankısı sürüyor.

Fenerbahçe ile ilgili kararı aldıran müfettiş Pierre Cornu için "sakın bir daha Türkiye'ye gelmesin vururlar" diyen Dilmen, Şamil Tayyar'a ağır ifadelerle yüklenmesiyle de gündemde. Usta yorumcuya bir eleştiri de Star yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi.

Bugünkü köşesinde Dilmen'e "Peki bu “tehdit dili” de nerden çıktı, bu “celadet” de neyin nesidir" diye soran Kekeç, ardından yorumcuyu çok kızdıracak cümlelerle yazısını tamamladı:

"Dilmen bu celadetini, sonucu ve skoru belli maçları yorumlarken gösterecekti; “Fenerbahçe önde oynuyor, Beşiktaş’ın orta saha kurgusu zayıf, Galatasaray ofansta üretici olamıyor” gibi laflarla, “futbol” adı altında oynanan “ortaoyununu” kılıflamayacaktı...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’ye şampiyonluk getiren Sivasspor maçını bile, gerçekte sahada futbol varmış gibi, teknik ifadelerle süsleyerek yorumlamış, yorumlayabilmiş bir futbol yorumcumuzdur...

Daha ne diyeyim!"