BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,17
ALTIN 2.474,25
HABER /  MAGAZİN

Megastar'dan hayranlarına mesaj

Geçtiğimiz yıllarda Hasankeyf'in Ilısu Barajı'nın suları altında kalmasını önlemeye çalışan Tarkan internet üzerinden hayranlarına seslendi

Abone ol

Bugüne dek Doğa Derneği'yle birlikte birçok projeye imza atan megastar Tarkan, çevreye olan duyarlılığını sergilemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Hasankeyf'in Ilısu Barajı'nın suları altında kalmasını önlemeye çalışan ünlü şarkıcı, kısa süre önce de hayranlarına internet sitesi üzerinden seslendi.

BU HEPİMİZİN GÖREVİ

'Entelköy Efeköy'e Karşı' filminin yönetmeni Yüksel Aksu'nun 'organik aydın' olarak tanımladığı Tarkan; hayranlarına "Burdur, Akşehir ve Tuz göllerli yok olmasın" çağrısında bulundu. Fanlarını çevreye duyarlı olmaya davet eden Tarkan, şunları söyledi: "Göllerimizin kurumasına, gözümüzün önünde yok olup gitmesine seyirci kalmamamız lazım. Gelecek nesillere temiz bir ülke ve dünya bırakmak hepimizin görevi." Megastar Tarkan; şu anda vizyonda olan 'Entelköy Efeköy'e Karşı' adlı sinema filminde Aşık Veysel'in 'Benim Sadık Yarim Kara Topraktır' türküsünü seslendirerek de çevre gönüllüsü olduğunu kanıtlamıştı.