BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  DÜNYA

Dillere düşen bir seks skandalı

İngiliz diplomatın, Rusya’da alem yapması, Romanya’nın Moldova büyükelçisinin seks kasetleri derken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Dünyada son aylarda yaşanan büyükelçi-seks skandallarına bir yenisi eklendi. Eski senatör ve şimdi Paraguay’ın Şili büyükelçisi olan Armando Espinola'nın seks alemi yaparken çekilen fotoğrafları dünyayı sarstı.

Eski senatör Armando Espinola, Paraguay’da bir arkadaşının bekarlığa veda partisine katıldı. Espinola’nın striptizcilerle seksi danslar yapması, onları ısırması ve kadınlardan birinin elini Espinola'nın pantolunun içine sokmaya çalışması kare kare fotoğraflarla basına sızdırıldı.

Bir çok radyo kanalında açıklamalar yapan büyükelçi, 'fotoğrafların uzun süre önceki bir bekarlığa veda partisinde çekildiğini, bunları yayınlamalarının tamamen politik amaçlar için olduğunu' söyledi.

Büyükelçi, kapalı bir şekilde fotoğrafların aslından değiştirilerek, üzerlerinde oynamalar yapılarak verildiğini de söyledi.

Espinola ayrıca, eski rakibi Juan Carlos Calvo'nun, fotoğraflar yaınlanmadan önce kendisini aradığını ve 8000 $ karşılığında onları bastırmayacağını söylediğini iddia etti.



Juan Carlos Calvo ise, suçlamaları redderek, fotoğraflardan haberinin olduğunu doğruladı ama şantaj yaptığının kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

İki ülke arasında krize dönüşen olay, Paraguay Cumhurbaşkanı Fernando Lugo ile Şili Cumhurbaşkanı Michele Bachalet, bir araya gelerek Espinola’nın görevden alınmasına karar vermesiyle durulmuş görünüyor. Bachalet, büyükelçinin davranışlarıyla nedeniyle, Paraguay’dan özür diledi..