BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL

Rodeo yaparken izleyenleri büyülüyor

Bu maymun hayata yüz yıl geç başlamış gibi. Çünkü batının kovboylarına taş çıkartacak kadar iyi bir rodeocu

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Teksas'ta, bir İskoç çoban köpeği üstünde rodeo yapan bu maymun işinin ehli ve tam 18 yıldır bu işi yaparak izleyenleri büyülüyor.

21 yaşındaki Whiplash isimli maymun, 3 yaşından beri köpek üstünde rodeo yaparak gösterilere çıkıyor ve kendi hayran kitlesini yaratalı çok oldu. Teksas'ta, şapkasıyla beraber rodeo gösterilerin en sevilen ismi Whiplash.

İskoç çoban köpeğinin sırtında, duruşu ve işinin ustası olduğunu belli eden bakışlarıyla areneya çıktığında ortalık alkışlardan yıkılıyor, diyor Whiplash'ın sahibi 67 yaşındaki Tommy Lucia.

Hayvan hakları savunucuları ise bunun olmaması gerektiğini, Whiplash'ın kendi doğal ortamında yaşaması gerektiğini savunuyorlar. Sahibi Lucia ise, onu daha küçük bir yavruyken Florida'da pis bir mağaradan kurtardığını ve onun bu şekilde daha mutlu olduğunu söylüyor.

Kendine ait bir internet sitesi var Whiplash'ın ve ünü her geçen gün o kadar büyüyor ki Facebook'ta bir sayfası, YouTube gibi sosyal paylaşım sitelerinde de çokça gösteri görüntüleri yer alıyor.

Bir resturan zincirinin reklamlarında oynayarak televizyonda da boy gösteren Whiplash'ı, hayranları en çok eyerin üstündeki duruşuyla seviyor.

İŞTE RODEOCU MAYMUNUN MÜTHİŞ GÖRÜNTÜLERİ...

[PAGE]

 

[PAGE]



[PAGE]

 

[PAGE]