BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ameliyat masasında tecavüz!

Genç kızı yoğun bakımdaki annesini gösterme bahanesiyle ameliyathaneye soktu. Kameralar kayıttaydı ama o umursamadı.

Abone ol

Başkent Ankara'da Yıldırım Beyazıt Araştırma Hastanesi'nde inanılmaz bir olay yaşandı. Annesi ameliyat olan 15 yaşındaki bir genç kıza hastanenin temizlikçisi ameliyathanede saldırdı. İnanılmaz skandal yargıya taşındı ama ameliyathane tacizcisi gözleri devlet hastanelerine çevirdi. 

ANNENİ GÖSTERECEĞİM DİYE KANDIRDI


Kanal D Haber'den İbrahim Gündüz'ün haberine göre; olay 3 Temmuz gecesi, saatler gece yarısını geçtikten sonra meydana geldi. A.S. yoğun bakımdaki annesini görmek için koridorlarda bekliyordu. O sırada bir temizlik elemanı, kendisini hastane görevlisi olarak tanıtıp A.S.'nin yanına yaklaştı. Temizlik görevlisi A.S adlı genç kıza yoğun bakımdaki annesini gösterebileceğini söyledi. Saat gece yarısını geçtiği için koridorlarla kimse yoktu ve temizlik görevlisi genç kızı bir ameliyathaneye götürdü.

ONLARCA KAMERAYA RAĞMEN TECAVÜZE KALKTI

Burada genç kıza saldıran temizlik görevlisi tecavüz etmeye kalkıştı. Onlarca güvenlik kamerasının bulunduğu hastanede böyle bir girişime yeltenen görevli genç kızın tepki göstererek bağırması üzerine tecavüzü gerçekleştiremedi. Kızın bağırmasıyla ameliyathaneye gelen görevliler saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi.